Skip to content
Ebeltoft Rådhus og Fregatten Jylland

Tur til Ebeltoft: Øl, mad og historie

Tur til Ebeltoft: Øl, mad og historie

Turledere: Christian Egander Skov & Uffe Holmsgaard Eriksen, historikere og undervisere på FOF Aarhus' Kulturhøjskole

Tag med FOF Aarhus til Ebeltoft på det sydlige Djursland. Vi ser den smukke, historiske by og spiser en dejlig frokost i den gamle middelalderbydel. Velnærede vandrer vi derefter ned til den stolte Fregatten Jylland og hører om skibets historie og dets bedrifter i slaget ved Helgoland. Til sidst slutter vi af hos det vidt berømmede Ebeltoft Gårdbryggeri og smager på deres sortiment af god, håndbrygget øl.

Download program til print

Dagsprogram:

Kl. 11.00: Afgang fra Musikhuset Aarhus, busholdepladsen, Valdemarsgade 1. På vej mod Ebeltoft vil turlederne tage dig med på en fascinerende historisk rejse og dele spændende anekdoter om Ebeltofts fortid.

Kl. 12.00: Vi begynder dagens program med at nyde en fælles frokost på Restaurant Mellem Jyder, som er indbegrebet af autentisk dansk gastronomi. Restauranten ligger i et af Ebeltofts ældste huse fra 1610, så det emmer af historie og tradition.

Kl. 13.15: Efter frokosten begiver vi os til Fregatten Jylland, et imponerende skib med en begivenhedsrig historie. Stedets eksperter fører os gennem tidens vingesus, mens de deler fascinerende historier om slaget ved Helgoland.

Kl. 14.45: Vi kører mod turens sidste stop, Ebeltoft Gårdbryggeri. Her er der rig mulighed for at slukke tørsten med Ebeltoft Gårdbryggeris bedste, håndbryggede øl, samtidig med at vi kan nyde det flotte landskab, der omgiver Ebeltoft.

Kl. 17.00: Efter en dag fyldt med historie og smagsoplevelser vender vi hjem til Aarhus med ca. hjemkomst ved Musikhuset kl. 18.00.

Praktiske informationer:

Prisen er inkl. entré, guide, frokost. Drikkevarer til frokosten er IKKE inkluderet.