Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du se alle hold.

Tag med på tur til Vestjylland - mellem himmel og hav - men FOF århus

Vestjylland mellem himmel og hav

Vestjylland mellem himmel og hav

Oplev det fascinerende og fjerne Vestjylland med FOF Aarhus.

Helt ude på Jyllands yderste kant har mennesker i generationer levet i spændingen mellem havet og himmelen. For ved havet var livet risikabelt og stort – og behovet for nåde større. Sammen med teolog Uffe Holmsgaard Eriksen og historiker Christian Egander Skov skal vi opleve Vestjylland mellem himmel og hav. Vi skal besøge det anerkendte Museum for religiøs kunst i Lemvig og kommer forbi den historiske, nyistandsatte herregård Nørre Vosborg, hvor vi byder på en god frokost. Og så skal vi helt ud til kanten af Danmark i Harboøre, hvor himmel og hav mødes.

Inkluderet i prisen er: rundvisning med guide på Religiøs Museum for kunst, rundvisning ved Christian Egander Skov og Uffe Holmgaard Eriksen ved Nørre Vosborg og Harboøre, frokost på Nørre Vosborg ekskl. drikkevarer, samt kaffe i bussen.

Turledere:
Uffe Holmsgaard Eriksen er cand.theol. og ph.d. i kirkehistorie. Uffe forsker i byzantinsk poesi ved Syddansk Universitet og underviser på kulturhøjskolen ved FOF Aarhus.
Christian Egander skov er ph.d., cand.mag. i historie og religionsvidenskab og underviser på kulturhøjskolen ved FOF Aarhus.