Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af kvinde der spiller på violin

Kultur, rejser og udflugter

Oplev spændende kulturarrangementer, rejser og udflugter med FOF Aarhus

Er du fascineret af musikkens og kulturens verden? Eller nyder du at udforske såvel kendte som nye steder? Så dyk ned i FOF Aarhus' mange rejser, udflugter, musikalske arrangementer og kulturelle fællesskaber og bliv beriget med nye unikke oplevelser.

Tag bl.a. med på kulturrejser og endagsture i både Danmark og udlandet og bliv rigere på oplevelser, kulturelle minder, smuk natur og nye fællesskaber. Eller gå på opdagelse i din egen by på by- og naturvandringer i Aarhus, som gør dig klogere på byens historie, arkitektur og fortællinger.

Oplev også musiksaloner, som udvider din horisont med vidunderlig klassisk musik og opera, eller deltag i Kulturhøjskolen eller FOF Aarhus' Sommerhøjskole og glæd dig til at udforske kulturens univers sammen med andre.

historie & arkitektur, musik, litteratur, kultur & filosofi, natur & fugle, kunst

Kulturhøjskolen

En højskole for efterlønnere og pensionister, som har lyst til at forbybe sig i kulturelle fag og temaet.