Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af Mozart

Mozart-koncert i Skt. Lukas Kirke

Mozart-koncert i Skt. Lukas Kirke

Ved Leif V.S. Balthzersen, mag.art. i musikvidenskab og tidl. musikchef for Aarhus Symfoniorkester.

Tag med FOF Aarhus til koncertdag med Mozart som tema! Ensemblet fra Aarhus’ Sommeropera opfører en koncert, hvor alle de 8 sangere synger arier og ensembler af Mozart sammen med Randers Kammerorkester, dirigeret af David Riddell.

Inden koncerten mødes vi på den anden side af gaden, i Solsalen, hvor Leif V.S. Balthzersen vil gøre os klogere på Mozarts liv og værker imens vi nyder kaffe og kage. Dirigent og kunstnerisk leder på Aarhus Sommeropera og Mozart-koncerten, David Riddell, vil også fortælle om, hvordan man laver en operaforestilling – fra idé til opførelse.
Inden vi bevæger os over i Skt. Lukas Kirken, hvor vi har særligt gode reserveret pladser til koncertstart kl 19.30, nyder vi sammen smørrebrød og et glas vin.

Tilmeldingsfrist: torsdag 27/8.
Prisen er inkl. foredrag, kaffe, kage, smørrebrød og 1 glas vin/vand, billet til koncerten (gratis, men med gode reserverede pladser til FOF Aarhus).