Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af Lotte Heise, bl.a. kendt fra Bravo, DR's radioprogram på P2

Lotte Heise

Lotte Heise: Operaens Vilde Verden

Er Opera kun for de grånende nydelige damer med pagehår og deres velholdte ægtemænd? Nej, naturligvis ikke, mener Lotte Heise.

Hun er både født til og opdraget med opera på en fuldstændig afslappet og umiddelbar måde. Med sit program BRAVO på DR P2 har hun formået at tiltrække en masse mennesker, der aldrig før har hørt hverken opera eller klassisk musik. Og med sin usnobbede, ligefremme og passionerede fortællestil fanger hun lytterne!

Hendes dybe karakteristiske stemme skaber stemningen, så man kan næsten kan se den lidende Violetta i La Traviata, der udånder af tuberkulose i sin elskede Alfredos arme. Det umuligt ikke at få gåsehud, når Lotte Heise fortæller om operaen Rigoletto, hvor lejemorderen Sparafucile har stukket en kniv dybt i Gildas bryst, så den ulykkelige far, der finder sin elskede døende datter i sækken, magtesløs må se til, når hun dør.

Hop med ned i den store operagryde med Lotte Heise, når hun tager sin trylleske og rører rundt, så tårerne pisker ned ad kinderne på dig, fordi det er så sørgeligt, når Mimi hoster sig i døden, eller når Floria Tosca kaster sig ud fra Engelsborg for ikke ryge i kløerne for Scarpias sammensvorne mænd.

”Når man skal i operaen, er det bedst at lade både logik og skepsis blive i garderoben,” siger Lotte Heise. Et smukt, medrivende foredrag om Operaens Vilde Verden!

Download kort over Solsalens placering