Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af nordporten i Flensborg

Genforeningsjubilæum 2020: Tur til Sønderjylland

Genforeningsjubilæum 2020: Tur til Sønderjylland

Tag med på denne tur sammen med turleder Steen Ivan Hansen, cand.mag. og historiker, og oplev genforeningen ved et besøg i det skønne Sønderjylland – vi drager også det kulinariske ind i programmet

Vi kører først til Skamlingsbanken, hvor mange af danskhedens møder blev holdt, og hvor adskillige monumenter taler til os. Derfra går turen til Frederikshøj, hvor vi får en guidet rundvisning i det museum, som ligger lige dér, hvor Christian X i 1920 red over grænsen på sin hvide hest. Derefter spiser vi frokost på den nærliggende restaurant, Den gamle Grænsekro. Menuen er Sønderjysk pølsebord.

Efter frokost kører vi gennem det sønderjyske landskab til Trøjborg og ser her den kendte ruin af det store herresæde. Derefter går vi ind i Trøjborg Hovedgårds smukke sal, hvor vi nyder det vaskeægte Sønderjyske kaffebord med syv bløde, syv tørre og syv hårde kager, hvoriblandt kan nævnes sønderjysk rugbrødslagkage.

OBS: Vi kører i 2 busser, så vi kan holde god afstand pga. Covid-19. Alle deltagere vil have mulighed for at sidde på egen sæderække. Hvis restriktionerne ændrer sig, og det bliver forsvarligt at sidde med mindre afstand, vil vi dog køre i 1 bus.

Afgang fra busholdepladsen i Valdemarsgade ved Musikhuset.

Prisen er inklusiv guide, frokost, kaffe/kagebord, entré samt bustransport.