Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af Gisselfeld slot

Besøg på Gisselfeld - Slot & Park

Herregårdstur: Besøg på Gisselfeld - Slot & Park

Tag med til Gisselfeld med rundvisning på slottet samt frokost i den charmerende Villa Gallina sammen med turleder historiker, cand. mag. Steen Ivan Hansen

Få herregårde i Danmark har så meget historie og så smukke bygninger og sale at byde på, som Gisselfeld. Vi får en rundvisning på slottet med de mange antikviteter, portrætter og ikke mindst en stor porcelænssamling. Derefter bevæger vi os ud i parken, som også på denne årstid har meget at byde på. Efter besøget i parken spiser vi en sen frokost på det skønne Villa Gallina, som er et gammelt traktørsted, der hører under Gisselfeld Kloster.

OBS: Vi kører i 2 busser, så vi kan holde god afstand pga. Covid-19. Alle deltagere vil have mulighed for at sidde på egen sæderække. Hvis restriktionerne ændrer sig, og det bliver forsvarligt at sidde med mindre afstand, vil vi dog køre i 1 bus. Af hensyn til sikkerheden skal alle deltagere medbringe mundbind på busturen.

Afgang fra busholdepladsen i Valdemarsgade ved Musikhuset.