Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af herregården Hagenskov

Herregårdstur: Herregården Hagenskov

Herregårdstur: Mød Britta Schall Holberg på Herregården Hagenskov

Tag med på tur til herregården Hagenskov ved Assens, hvor vi ikke alene skal se den smukke klassicistiske hovedbygning, men endog vises rundt af ejeren, fhv. minister og folketingsmedlem Britta Schall Holberg.

Britta Schall Holberg overtog Hagenskov efter sin far og har siden lagt mange kræfter i at videreføre stedet og ikke mindst vedligeholde bygningerne. På Hagenskov vil vi se mange oprindelige interiører fra hovedbygningens opførelse i 1775.

Vi spiser frokost på Hagenskov og kører derefter omkring Hindsgavl Slot, hvor vi vil gå en tur på gårdpladsen og i den smukke park. Måske når vi også at få et kig på den gamle, middelalderlige borgbanke.

OBS: Vi kører i 2 busser, så vi kan holde god afstand pga. Covid-19. Alle deltagere vil have mulighed for at sidde på egen sæderække. Hvis restriktionerne ændrer sig, og det bliver forsvarligt at sidde med mindre afstand, vil vi dog køre i 1 bus. Af hensyn til sikkerheden skal alle deltagere medbringe mundbind på busturen.

Afgang fra busholdepladsen i Valdemarsgade ved Musikhuset.
Prisen er inklusiv bus, entré, guide samt smørrebrød og kaffe.