Skip to content

COVID-19: Vi har opdateret vores corona-retningslinjer, gældende fra og med den 27. oktober. Du får direkte besked, hvis du er berørt af eventuelle ændringer i forbindelse med din undervisning.

Læs retninglinjerne her
Billede fra Lønstrup Glaspusteri. Kulturtur med FOF Aarhus

Kunsthåndværk & kunst

Kunsttur: Kunsthåndværk & kunst

Tag med billedkunstner Bodil Østergaard og keramiker/billedkunstner Birthe Meldgaard på kunsttur til Nordjylland

Til efterår inviterer vi endnu en gang på en spændende kunsthåndværkertur! Denne gang tager vi over Himmerland med stop tæt på Mariager fjord, hvor vi først besøger billedkunstner Maria Leer og får et indblik i hendes arbejde med maleriet og brug af klassiske materialer som blyant, kridt og kul.

Dernæst kører vi til det unikke Museum for papirkunst i Hune, hvor vi ser på udstillingen med smukke papirklip (psaligrafi) udført af Karen Bit Vejle, som også giver os en unik rundvisning på museet. Her skal vi også nyde en dejlig frokost sammen, inden vi kører mod det sidste stop på turen, som er Lønstrup Glaspusteri, hvor vi skal besøge den eksperimenterende brugskunstner og glasskulpturkunstner Leif Vange.

OBS: Alle deltagere vil på busturen have mulighed for at sidde på egen sæderække. Af hensyn til sikkerheden skal alle deltagere medbringe mundbind på busturen.

Afgang fra busholdepladsen ved Musikhuset.

Prisen er inkl. entré og frokost.