Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra Lønstrup Glaspusteri

Kunsthåndværk & kunst

Kunsttur: Kunsthåndværk & kunst

Tag med billedkunstner Bodil Østergaard og keramiker/billedkunstner Birthe Meldgaard på kunsttur til Nordjylland

Til efterår inviterer vi endnu en gang på en spændende kunsthåndværkertur! Denne gang tager vi over Himmerland med stop tæt på Mariager fjord, hvor vi besøger billedkunstner Maria Leer og får et indblik i hendes arbejde med maleriet og brug af klassiske materialer som blyant, kridt og kul. Dernæst kører vi til det unikke Museum for papirkunst i Hune, hvor vi ser på udstillingerne og smukke papirklip (psaligrafi) udført af Karen Bit Vejle. Her skal vi også nyde en dejlig frokost sammen, inden vi kører mod det sidste stop på turen, som er Lønstrup Glaspusteri, hvor vi skal besøge den eksperimenterende brugskunstner og glasskulpturkunstner Leif Vange.

OBS: Alle deltagere vil på busturen have mulighed for at sidde på egen sæderække. Af hensyn til sikkerheden skal alle deltagere medbringe mundbind på busturen.

Afgang fra busholdepladsen ved Musikhuset.

Prisen er inkl. entré og frokost.