Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede fra Cosi fan tutte. Foto Miklos Szabo

Operatur til København - enkeltværelse

Operatur til København - enkeltværelse

Download program for turen.

Det bliver en storslået aften, når vi i Det Kongelige Teater på Gamle Scene skal se Mozarts opera Così fan tutte. Et filosofisk kærlighedseksperiment, hvor alt ikke går som forventet. Det er en kombination af komedie og drama, hvor humor og alvor går op i en større enhed, som kun Mozart med sin musik kan gøre det. Det er en af Mozarts bedste operaer, fuld af indtagende melodier og smukke orkesterpassager.

Operaen er på den historiske Gamle Scene i Det Kongelige Teater. Operaturen byder også på en guidet rundvisning på netop Gamle Scene, hvor vi får fortællinger om de historiske loftsmalerier, svungne engle og den traditionelle store prismelysekrone i teatersalen. Vi skal om bag scenen, hvor sceneteknikken arbejder, og besøge den store skræddersal, hvor eventyrlige kostumer til alle teaterets forestillinger bliver til.

Vi bor på det centralt beliggende og historiske Hotel Admiral.