Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af nordporten i Flensborg

Sommerhøjskole: Tyskland - Danmark

Tag med på en uges sommerhøjskole - i år med temaet: Forholdet mellem Tyskland og Danmark

Fra mandag d. 24. - fredag d. 28. august.

Temaet for FOF Aarhus' Sommerhøjskole 2020 giver i år næsten sig selv, da vi i år både kan fejre 100-året for genforeningen og 75-året for befrielsen. Og selvom de to jubilæer nok peger mod krig og modsætning, så handler de dansk-tyske relationer også om så meget andet.

Tyskland er vores store nabo og samarbejdspartner gennem århundreder. Fra Tyskland kom der ikke blot inspiration til musik, litteratur, arkitektur og kunst, men også til byggeskik, bydannelse, håndværk – og sågar ølbrygning. 

På Sommerhøjskolen vil en række foredragsholdere give deres vinkel på emnet inden for historie, kunst, litteratur og musik.

Der arrangeres desuden en heldagstur til Sønderjylland, hvor vi besøger historiske milepæle som Frederikshøj, hvor kongen red over grænsen i 1920, Knivsbjerg, Skibelund krat samt Brundlund Slot, hvor vi skal se nærmere på udstillingen ”Medgang og modgang: udvekslinger mellem dansk og tysk kunst”.
OBS: Vi kører i 2 busser, så vi kan holde god afstand pga. Covid 19. Af hensyn til sikkerheden skal alle deltagere medbringe mundbind på busturen.

Download program for Sommerhøjskolen
Du kan her downloade et kort over Solsalens placering