Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du tilmelde dig alt.

FOF Aarhus podcast - forælderskabelsen.

Forælderskabelsen LIVE

Forælderskabelsen LIVE

Det at blive forælder er en kæmpe eksistentiel forandring. Som nybagt mor eller far møder man hele tiden nye udfordringer og skal tackle situationer, man aldrig har stået i før. Det kan vække en masse spørgsmål i én - både om det at vente sig et barn, føde et barn og blive forælder.

Dét tager vi fat på i Forælderskabelsen LIVE, hvor du kan komme med til oplæg og workshops om det at blive forælder.

Måske har du lyttet til vores podcast Forælderskabelsen, hvor jordemoder og pædagogisk antropolog Nanna Cæcilie Thrane taler med en række eksperter på området og gør dig klogere? I Forælderskabelsen LIVE rykker podcasten ud til dig, når du i løbet af efteråret kan møde eksperterne og komme til spændende oplæg og workshops om babys søvn, forældreskabets livsomvæltninger, kejsersnit, bevægelse under fødslen, ro i barselslivet og meget mere.

Hvad enten du er far eller mor, alene eller i par, om du venter dig eller har et barn i armene, kan du glæde dig til at få viden og vejledning, råd og svar på spørgsmål, når vi byder dig velkommen indenfor på Dokk1, i Gellerup og Åbyhøj. Det koster kun kr. 50,- for 1 voksen. Tag endelig dit barn med gratis.

Find alle arrangementerne nedenfor og husk også at du kan lytte til vores podcastserie Forælderskabelsen.

Musik og rytmik

Stimuler dit barn!

 Kom med fra dit barn er 3 mdr., når vi synger og leger sammen på en sjov og hyggelig måde.