Skip to content
Workshop om lindring og mobilisering i graviditet og fødsel, med rebozo, FOF Aarhus

Lindring og mobilisering i den sidste del af graviditeten og under fødslen

Lindring og mobilisering i den sidste del af graviditeten og under fødslen

En introduktion til rebozoens forunderlige verden

Oplever du som gravid tiltagende gener fra dit bækken, som graviditeten skrider frem? Er du som partner til en gravid frustreret over ikke at kunne afhjælpe smerter i hendes højgravide krop?

Måske har du hørt nogen snakke om, hvor vigtigt det er at bevæge sig under fødslen for at hjælpe baby ud i verden? Men hvordan?

På denne workshop bliver du klogere på, hvordan du kan optimere forholdene i dit bækken - i graviditeten og under fødslen - blandt andet ved hjælp af det mexicanske tørklæde: Rebozoen. Vi byder velkommen til jordemoder Marie Øllgaard Sommer og jordemoder Lea Bøgelund Laugesen fra graviditets- og barselsklinikken Barriga. Marie og Lea har i mange år arbejdet med gravide og fødende kvinder og er begge MamaProfylax-instruktører.

Denne interaktive workshop henvender sig til gravide fra ca. uge 20 og frem til termin. Kom alene eller tilmeld dig sammen med din partner/veninde/mor, så I sammen kan udforske rebozoens mange evner. Der bliver øst ud af guldkorn og gode råd til den kommende fødsel med varme, humor og høj faglighed.

Der vil være et begrænset antal rebozo-tørklæder, som kan lånes ved workshoppen, så medbring gerne selv et stærkt og stort tørklæde/en fastvikle på dagen, hvis du ejer et sådant.

Har du også lyttet til Lea Bøgelund Laugesen i vores podcastserie Forælderskabelsen, hvor hun er gæstevært i episoden om fødselsforberedelse?

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1 og Åby Bibliotek.

Børn er naturligvis gratis.