Skip to content
Workshop med Heidi Holm om kejsersnit. FOF Aarhus.

Mor ved kejsersnit

Mor ved kejsersnit

Kroppen og de følelsesmæssige aspekter efter kejsersnit

Har du født ved kejsersnit, eller ønsker du at forberede dig på et forestående forløb efter kejsersnit? Så kom denne dag og hør fysioterapeut Heidi Holm fortælle, hvordan du hjælper dig selv godt på vej.

Mange, der føder ved kejsersnit, oplever, at de kommer ud på den anden side med et ar på både krop og sind. Det er ikke ualmindeligt at føle både taknemmelighed og frustration, glæde og sorg på samme tid. Det er der en helt neurofysiologisk grund til, og der er også en måde at komme videre på.

Heidi Holm er fysioterapeut med mere end 10 års erfaring inden for genoptræning og behandling af arvæv efter kejsersnit.

Dette oplæg handler om de fysiske og mentale forandringer, som mange kejserinder oplever efter deres fødsel, og som kan have betydning for den næste graviditet.

Kodeordet er mere information - og langt fra alle føler, at de har fået tilstrækkelig viden forud for fødslen. Så kom denne dag og bliv klædt godt på til at hele igen efter kejsersnit.

Du kan få en forsmag på Heidi Holms brede viden om kejsersnit i vores podcastserie Forælderskabelsen, hvor hun er gæstevært.

Arrangør: FOF Aarhus i samarbejde med Dokk1, Åby Bibliotek og Gellerup Bibliotek.

Børn er naturligvis gratis.