Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du se alle hold.

Baby spiser mad, baby har fingrene i mad, foredrag ved FOF Aarhus

Pas din egen tallerken!

Pas din egen tallerken!

Foredrag for forældre med børn i alderen 2-12 år.

Der foregår så meget på og omkring tallerkenen. For børn især er det en kæmpe sansemæssig oplevelse, hver gang de sætter sig til bordet. De har ikke altid et sprog for, hvad de mærker i måltidet, og derfor gør de de mest finurlige, frustrerende og fantastiske ting i deres iver på at kommunikere det, de ikke kan sætte ord på - og det gælder både, når de endnu ikke kan tale, og når de har lært det.

Men hvad er det egentlig, børnene forsøger at fortælle med deres adfærd omkring maden? Og hvordan støtter vi børns naturlige spiseudvikling bedst muligt, så de forbliver nysgerrige på mad eller genfinder madglæden, hvis de har mistet den?

Dét vil Ellie Malou gøre dig klogere på samt give dig inspiration og værktøjer til at håndtere måltidsituationen hjemme hos jer på den bedst mulige måde, så alle kan få ro i deres maver.

Hvad kan du forvente af foredraget?

I foredraget kommer Ellie Malou bl.a. ind på emner som:

  • Barnets naturlige spiseudvikling
  • Kræsenhed
  • Madmod
  • Adfærd i måltidet
  • Energien i og omkring maden.

Om Ellie Malou

Gennem de seneste 7 år har Malou arbejdet med holistisk sundhed, vaneændring på familieplan samt børns adfærd omkring mad.

På hendes CV har hun bl.a. en professionsbachelor i ernæring og sundhed og andre uddannelser indenfor spiritualitet og coaching.

Udover uddannelser og erfaringer rent professionelt er Malou også mor til en krudtugle på 2 år. Hun oplever hverdagen, udfordringerne og de magiske øjeblikke omkring måltiderne på tætteste hånd.