Skip to content
Billede af mand til fvu-digital for voksne

FVU-digital for alle

Bliv bedre til IT på gratis FVU-kursus

Driller det tit, når du skal bruge IT og internet? Eller er du i tvivl om, hvordan du bruger digitale værktøjer?

I FOF Aarhus kan du få gratis hjælp på et kursus i FVU-digital. Du kan blive bedre til at bruge din iPad, smartphone og computer. Du kan også lære at sende e-mails.

Du kan få undervisning på tre forskellige trin. Læs om trinene nedenfor.

FVU-digital er for dig, der er tilknyttet arbejdsmarkedet.

Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at ringe til os på tlf. 8612 2955 eller skrive en mail til Supattra Sang-Ngam på supattra@fof-aarhus.dk. Her kan du også få svar på dine spørgsmål.

Læs om de tre trin

  • Trin 1

    Du kommer i gang med at bruge computer, iPad eller andre it-værktøjer. Du lærer at bruge mus og tastatur i forskellige programmer. Du lærer at sende beskeder, fx med e-mail. Du lærer også at bruge programmer, som kan hjælpe dig med at læse, skrive og regne.

  • Trin 2

    Du bliver bedre til at bruge IT og finde information på internettet. Du lærer at redigere, gemme og vedhæfte filer. Du lærer også at bruge programmer, som kan hjælpe dig med at læse, skrive og regne.

  • Trin 3

    Du bliver rutineret i at bruge IT og digitale værktøjer. Du lærer flere funktioner og kan bruge internettet og IT-programmer i din hverdag og på dit arbejde. Du lærer også at bruge programmer, som kan hjælpe dig med at læse, skrive og regne.