Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding til vores aktiviteter, og senest d. 6/12 kan du tilmelde dig alt.

Lær Adobe Illustrator på kursus hos FOF Aarhus

ADOBE Illustrator - Design

ADOBE Illustrator - Design

På dette Adobe Illustratorkursus lærer du de grundlæggende teknikker til at kunne designe digitalt, så du selv kan skabe dine egne designs. Du lærer, hvordan du laver flotte illustrationer, selvom du ikke nødvendigvis er god til at tegne. Du bliver skarp til at bruge computerens indbyggede funktioner og værktøjer til at skabe æstetiske modedesigns, logoer, brochurer samt at kombinere design, billeder og tekst fra den kreative idé til det færdige produkt.

På kurset får du rig mulighed for at prøve teorien af i praksis som en del af undervisningen. Samtidig får du mulighed for at arbejde med dine egne designprojekter afhængig af behov, og der vil være individuel vejledning. Du bliver undervist af en professionel designer med mange års erfaring, som giver dig masser af tips og tricks til programmet og din designproces.

Medbring egen PC eller Mac og gerne en ekstern mus. Du skal gerne have programmet installeret inden kursusstart, ellers kan du få hjælp til at købe det på kurset. Max 10 deltagere.