Skip to content
Kvinde analyserer aktier på computerskærm, lær at investere i aktier til foredrag med Gert Hansen i FOF Aarhus

Lær at investere i aktier på en let og forståelig måde

Lær at investere i aktier på en let og forståelig måde

Tag styring over dine investeringer!

Vil du blive bedre til at placere dine penge? Vil du være på forkant med markedet? Vil du have nogle af de "skjulte" tips, som professionelle investorer benytter sig af? Så kom til dette kursus om aktieinvestering og bliv inspireret til at komme i gang!

Gert Hansen tager udgangspunkt i 33 års erfaring med investering og besvarer på en let og forståelig måde de spørgsmål, der altid dukker op:

  • Hvordan kommer du i gang?
  • Hvordan sover du godt om natten som investor?
  • Hvordan lægger du en strategi, du kan følge?
  • Skal man kun investere, hvad man kan tåle og tabe?
  • Kan man undgå at tabe penge?
  • Kan investering gøres let, og kan du finde ud af det?
  • Hvor meget tid skal du bruge på det?
  • Hvordan bliver du en god/bedre investor?

Oplev et skræddersyet foredrag til dig, der har brug for inspiration og tips til at navigere i aktiemarkedet.

Du får en introduktion til, hvordan du med hjælp af bl.a. teknisk analyse navigerer i markedet. Vi kommer ind på, hvordan du med en klar strategi og værktøjer undgår store tab. Du får også viden om, hvornår du skal være inde i markedet, og hvornår du skal være ude. En strategi du helt sikkert vil synes, der er spændende, og som du selv kan bruge, når du investerer.

Teorien bliver understøttet af talrige eksempler, og du kan stille alle de spørgsmål, du vil. Alt sammen i en let forståelig tone og på et plan, hvor alle kan være med.

Kort fortalt: Bliv en bedre investor med enkle værktøjer.

Om Gert Hansen

Gert Hansen har 34 års erfaring fra investering, bl.a. 21 år som professionel investor/trader i store danske banker og 13 års erfaring som privat investor. Det har givet ham stor erfaring inden for investering i aktier og valuta og et stort kendskab til markedsmekanismer.

Gert taler i et sprog, der er til at forstå. Han har været med under de store kriser, bl.a. EMS-krisen, Finanskrisen, 9/11 og coronakrisen. Han har været i Børsen og i radioprogrammet Millionærklubben. Desuden har han for nylig i samarbejde med Politiken skrevet om det at være ny investor. Han er desuden ophavsmand til facebookgruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker" med knap 20.000 medlemmer.