Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kvinde der filmer på mobiltelefon

Film på mobiltelefon - online for begyndere

Film på mobiltelefon - online for begyndere

De fleste af os går rundt med et fremragende kamera i lommen - men ved du, hvordan du får det bedste ud af det? Og kender du de værktøjer på din mobil, som gør dig i stand til at optage videoer i høj kvalitet med god opsætning, indhold og klipning?

På dette onlinekursus vil du lære de grundlæggende teknikker for, hvordan du arbejder kreativt med video og lyd på din telefon samt får kendskab til diverse apps. Efter kurset vil du kunne optage og klippe film på din mobiltelefon.

NB. Du skal have en mobiltelefon og evt. Ipad til rådighed ved undervisningen.

Underviser Laurits Helligsøe har arbejdet professionelt med dokumentar og tv i tre år. Hans korte dokumentarfilm “Morfar flytter hjemmefra” blev udtaget til flere festivaler og blev nomineret til en Robert i år (2020).

Undervisningen foregår online via programmet Zoom. Det er gratis at downloade og bruge programmet. Når du har tilmeldt dig, vil du inden kursusstart modtage en mail med vejledning til download og brug af programmet samt et link, der giver adgang til at deltage i kurset.