Skip to content
Maleværksted ved Marianne Dall i FOF Aarhus

Maleværksted i Risskov

Kom med og udforsk dine kreative processer i et charmerende atelier i Risskov! Vi tager afsæt i et kunsthistorisk oplæg med fokus på den legende og skabende proces og dykker ned i akvarellens fantastiske univers.

Du vil blive præsenteret for både selvstændige opgaver og gruppeøvelser, så vi sammen kan arbejde hen imod at slippe vores selvkritik og bryde med arbejdsmønstre og åbne for nye undersøgende tilgange. Det giver både frihed og glæde og helt nye muligheder, når du maler.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.08.2021 10:00-15:30 Marianne Dall
2 Tirsdag 10.08.2021 10:00-15:30 Marianne Dall
Underviser

Marianne Dall

Jeg er kunsthistoriker og har desuden praktisk uddannelse i tegning og maleri fra Aarhus Kunstakademis for- og fagskole samt fra højskoler.

Min undervisning er præget af både min kunsthistoriske uddannelsesbaggrund og mange års erfaring som selvstændig udøvende billedkunstner.

Jeg brænder for at dele min viden og begejstring for kunst, arkitektur og billeder og har stor undervisningserfaring fra kulturrejser og malekurser bl.a. i FOF-regi.

Mine kursister er ofte gengangere, som påskønner min kunstfaglige seriøsitet samt glæde ved en fri og undersøgende maleproces.

Du kan besøge min egen hjemmeside her.