Skip to content

Tak for din interesse. Fra d. 28. september kl. 17.00 kan du desværre ikke tilmelde dig kurser, fordi vi opdaterer alle aftenskolens IT-systemer. Tilmeldingen åbner igen d. 2. oktober kl. 07.00. Vi glæder os til at høre fra dig.

Visible mending, synlige lapper på tøj, visible mending kursus i FOF Aarhus

Workshop: Visible mending - tag din baby med

Workshop: Visible mending - tag din baby med

Giv dit tøj nyt liv med kreative lapper og broderi!

Begynder din yndlingsbluse at vise tegn på slid? Drømmer du om at sætte et unikt præg på din garderobe? Vi lever i en tid, hvor bæredygtighed er vigtigere end nogensinde. Ved at lappe vores tøj og genstande forlænger vi deres levetid og bidrager til en mere miljøvenlig tilgang til mode.

Visible mending er dog mere end blot en lappeløsning. Det er en kreativ praksis, der giver dig mulighed for at tilføre dit tøj personlighed og skabe kunstværker. Ved hjælp af farverige tråde, broderi og dekorative lapper kan du transformere dine slidte stykker tøj til unikke og individuelle mesterværker.

Til denne workshop i visible mending vil du få en bred introduktion til håndværket - og du er mere end velkommen til at tage din baby med. Du vil blive præsenteret for forskellige metoder og have mulighed for at observere underviserens teknikker. Bemærk venligst, at denne workshop er designet som en introduktion til visible mending og ikke inkluderer praktiske øvelser. I stedet vil du gå derfra med masser af inspiration og mod til at påbegynde dit eget visible mending-projekt derhjemme.