Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Billede af raku japansk brændeteknik fra keramikkursus ved FOF Aarhus

Raku-keramik

Har du lyst til at følge leret, fra arbejdet i det våde ler til brænding i olietønde, under åben himmel? Så kom og vær med!

På første dag vil der være små oplæg og vejledning, hvorefter der formes og arbejdes med leret. Herefter tørrer tingene og bliver forglødet. På sidste dag glaserer vi emnerne og brænder dem, så du får dem med hjem samme dag.

Raku er en hård brændingsmetode, som giver de flotteste krakeleringer i glasuren. Det er en meget intens oplevelse, hvor den afsluttende glasurbrænding tager 10 - 15 minutter pr. brænding.

Kurset er for begyndere, men alle er velkomne.

Kurset foregår i Den Grønne Kile, bag Godsbanen ved ”Huggeormen”.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 11.06.2023 10:00-15:00 Huggeormen Karina Præstegaard
2 Søndag 25.06.2023 10:00-15:00 Huggeormen Karina Præstegaard
FOF-underviser i keramik Karina Præstegaard.
Underviser

Karina Præstegaard

Keramik er fantastisk. Jeg oplever mange får en stor glæde, af at have hænderne i dette umiddelbare let formelige materiale - ler. Trods det, at det er nemt at komme i gang, er der utrolig mange muligheder, og en stor verden at udforske, hvis man ønsker det. I min undervisning betyder det meget at alle føler sig velkomne, og får noget med der kan udvide deres viden.

Jeg er uddannet ved Keramisk Afdeling på Århus Kunstakademi i 2013.

www.KarinaPraestegaard.com