Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af hånd med pensel der maler til malekursus ved FOF Aarhus

Maleglæde - kunst og selvudvikling

Maleglæde - kunst og selvudvikling

At lave et billede frit og intuitivt er en proces, der som et lille vandløb finder sin egen vej gennem psyken, mens den heler og afbalancerer undervejs, hvor der er behov. Derfor er kunstterapi tit en intens og glædefyldt proces, der giver fornemmelsen af at komme hjem.

Den psykologiske og filosofiske baggrund for at forstå, hvor vigtigt det er, at vi bruger kreativiteten, er bred og overbevisende, og de stress-reducerende egenskaber ved disse aktiviteter er veldokumenterede!

På kurset arbejder vi med opgaver fra den rene billede-leg til billeder med fokus på skjulte ressourcer, afklaring af valg, problemløsning og andet. Det vil dermed være såkaldt løsningsorienteret maleri.
Atmosfæren er let, respekt- og tillidsfuld.