Skip to content
Pensler til akrylmaleri ved malekursus ved FOF Aarhus

Malerværksted og kunstforståelse - sommerkursus

Det er vidunderligt at male og at se hvordan billedet vokser frem på lærredet og udvikler sig til noget helt andet end det du lige havde forestillet dig.

Dette kursus er for dig, der har behov for at blive skubbet videre i det kunstneriske arbejde. For dig der trænger til inspiration og vejledning. For dig der vil rive en uge ud af kalenderen og fordybe dig i farver og materiale.

Du vil blive præsenteret for mindre øvelser og større opgaver. De mindre øvelser træner håndværket eller varmer den kreative hjernehalvdel op. De større opgaver danner udgangspunkt for egentlige malerier. De større opgaver er åbne, de kan vælges til og fra og de kan udsættes for alverdens fortolkninger.

Kurset indeholder oplæg om forskellige kunstnere og deres arbejder. Vi aflurer kunstnernes teknikker og metoder og ser hvordan de kan bruges i vores egen kunstneriske proces.

Mens du fordyber dig i dit maleri, går underviseren rundt og vejleder. Og så tager vi fat i overheadprojektoren, viftepenslen, fotooverførsel, slagmetal, collage, tusch, pasteller osv., efterhånden som behovet opstår.

Som udgangspunkt bruger vi akrylmaling. Men andre redskaber som grafit, akvarel eller højtryk kan også indgå. Vi bruger ikke oliemaling.

Du får mest ud af kurset, hvis du har lidt erfaring med maleri, så du ikke skal starte helt fra bunden. Begyndere kan få særskilt begynderundervisning, men da det er rarere at være blandt ligesindede, vil begyndere få mere ud af begynderholdene i uge 27 eller uge 30

Der undervises dagligt fra 9.00 til 13.35. Så er der tid til at nyde solen resten af dagen.

Informationsark med materialeliste udsendes i god tid før kursusstart.
Der bliver opkrævet et beløb til fællesmaterialer 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 12.07.2021 09:00-13:35 Søren Frichs Vej 36 G Pernille Ravn
2 Tirsdag 13.07.2021 09:00-13:35 Søren Frichs Vej 36 G Pernille Ravn
3 Onsdag 14.07.2021 09:00-13:35 Søren Frichs Vej 36 G Pernille Ravn
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Pernille Ravn
Underviser

Pernille Ravn

Aarhus Kunstskole, Aarhus Kunstakademi, Grafisk Skole, Silkeborg Kunstskole og undervisning hos Gerda Swane.

Jeg har hele tiden søgt så bredt input som muligt for at kunne give så bredt output som muligt.

Jeg har 480 timers Voksenpædagogisk Kursus med praktik og seminarer.

Siden 1994 har jeg levet af at undervise hos bl.a. FOF Aarhus. Det har givet en erfaring, jeg ikke havde kunnet få på noget kursus. Jeg maler selv i undervisningsfrie perioder.

Jeg har svært ved at skille mig af med mine billeder og udstiller derfor sjældent.