Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt mandag den 5. april, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kvinde ved symaskine, kursus ved FOF Aarhus

Re-design af tekstiler - bæredygtig syning

Re-design af tekstiler - bæredygtig syning

Tøm skabe, skuffer og genbrugsbutikken. Gå på jagt efter sjove, skæve og smukke brugte tekstiler, og kom og vær med til at lege med farver, mønstre, design og syning med et bæredygtigt tvist.

Om du har lyst til at sy tøj til dig selv, børnetøj af dit gamle tøj, tasker, accessories eller anderledes boligtekstil, bestemmer du selv. Her får du indsigt i, hvordan du tænker som en designer.

Vi skal være kreative og tænke ud af boksen, for at finde på hvad vi kan lave af det, vi har, og vi arbejder for at dit produkt fungerer og harmonerer bedst muligt, så både stil, funktion og design går op i en højere enhed.

Du designer, klipper og syr dit produkt, og undervejs får du kyndig vejledning og gode råd. Og den helt store gevinst ved dette kursus, er glæden ved selv at skabe, og samtidig være med til at upcycle og give alle de out-datede tekstiler et nyt liv, i bæredygtighedens tegn.