Skip to content
Billedefrise med portrætter af klassiske komponister. FOF Aarhus

Introduktion til den klassiske musik

Introduktion til den klassiske musik

Højskoleweekend i FOF Aarhus

Ved musiker og foredragsholder Peter Uldahl

Få lirket døren op til den klassiske musik sammen med en masse hyggeligt samvær, musik og foredrag, når FOF Aarhus inviterer til højskoleweekend med foredrag, der vil introducere den klassiske musik og give et indblik i hele musikhistorien.

Foredragene henvender sig til alle, som er nysgerrige efter at lære den klassiske musik bedre at kende. Du vil få overblik over den meget forskellige musik, der er i det klassiske repertoire, og blive præsenteret for de store komponister og deres storslåede værker.

Musiker og foredragsholder Peter Uldahl vil føre dig ind i den europæiske kunstmusiks historie og vise den lange udvikling den har taget, og ikke mindst lirke døren op til de mange musikalske skatte, som ligger og venter på dig.

Praktisk information

Begge dage vil der blive serveret småkager og kaffe/te.

Medbring selv madpakke til frokostpausen – FOF Aarhus sørger for service.

Download weekendens program til print
Download et kort over Solsalens placering

Om Peter Uldahl:

Peter Uldahl er musiker og uddannet cand.mag. i musikvidenskab, filosofi, idéhistorie og spansk, og han har studeret guitar og flamenco i Granada, Spanien.

Peter har som koncertsolist og foredragsholder arbejdet både med klassisk og rytmisk musik, lige fra klassisk og tidlig musik, spansk og latinamerikansk musik til flamenco, verdensmusik og jazz.