Skip to content

Bordrollespil - "Pen and Paper"

Bordrollespil - "Pen and Paper"

Elsker du at fortælle historier, improvisere og skabe spændende karakterer? Så kom og bliv klogere på bordrollespil som fx Dungeons and Dragons, Blades in the Dark og Mörk Borg.

I undervisningen vil du blive oplært i rollespillets mange kundskaber samt prøve at spille forskellige rollespil. Der vil være spændende mysterier, skræmmende monstre og lige dele helte og skurke!

I forløbet vil der være mulighed for at lære, både hvordan man bliver god til at være spiller og til at være Gamemaster. Som spiller lærer du, hvordan man laver gode karakterer, og som Gamemaster vil du lære, hvordan man sætter et spil op, skaber et univers og skaber en god historie. Derudover vil vi se på, hvordan man vælger det helt rigtige spilsystem, som passer til din spillestil.

Det er ikke en forudsætning, at du har prøvet at spille bordrollespil før. Der vil være en underviser med stor erfaring indenfor rollespilsgenren, som vil guide deltagerne igennem spillet.

Medbring: Man har ikke brug for at tage andet med end sin gode fantasi og måske noget at skrive med. Terninger vil være til låns i kurset, men man er meget velkommen til at tage sine egne med.

Aldersgruppe: Kurset er for alle over 16 år.