Skip to content

Information om covid-19: Vi arbejder lige nu på at finde ud af, hvad regeringens seneste retningslinjer kommer til at betyde for vores aktuelle kurser og aktiviteter. Vi følger situationen tæt – hold derfor øje med vores hjemmeside for nye informationer. Ved eventuelle ændringer vil alle berørte blive kontaktet direkte.

Billede af børn som laver mad på et kursus hos FOF Aarhus

Børn i køkkenet

Tag børnene med i køkkenet - madkurser for børn og voksne i Aarhus

Tag dit barn - eller barnebarn - med på et madlavningskursus ved FOF Aarhus og få en hyggelig dag i køkkenet. Her kan forældre, børn og bedsteforældre lære nye og spændende opskrifter, som hele familien vil elske – og samtidig få en masse kvalitetstid, når I laver maden sammen.

Fokus på madglæde, teknik og sunde råvarer

På FOF Aarhus’ madkurser for familier er der fokus på at skabe madglæde hos børn i alle aldre. Børnene er med i første række, når der skal klargøres, snittes, æltes og røres i gryderne, og undervejs bliver du og dit barn introduceret til gode teknikker, som I kan bruge i køkkenet. I får masser af inspiration til mad, I kan lave derhjemme, og der bliver sikkert også nok til, at familien derhjemme kan få smagsprøver.

Filtrér

find opskrifter i fof inspiration

Madopskrifter

Lav en persisk inspireret aubergineret med dip og indisk pandekager