Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af fire børn fra madkursus hos FOF Aarhus

Leg med mad: Sommermadskole for børn

Leg med mad: Sommermadskole for børn

Sommermadskolen for børn er et 5-dages forløb hvor vi laver mad, eksperimenterer med smage, dykker ned i madkulturen, snakker om ernæring og ikke mindst leger med maden! Her er plads til de børn der gerne vil lære at lave mad, men heller ikke stræber efter at lave gourmet til den store guldmedalje. Kurset er altså for de børn, der er nysgerrige omkring mad og som gerne vil møde andre madglade mennesker inden for aldersgrænsen 9 til 12 år.

I løbet af ugen laver vi:

  • gennemsnitlig 2 retter pr. dag,
  • pauser med madrelaterede lege,
  • en enkelt tur ud af huset, hvor vi skal kigge på råvarer i byen
  • samt opskrifter man får med hjem.

Barnet får en grundig gennemgang af hygiejnekontrol i et køkken, bekendtskab med råvarer og madkultur, lærer at lave mad fra bunden og hvordan man skal opføre sig i et professionelt køkken - og måske nye venskaber opstår i køkkenet?

Prisen dækker 1 barn og alle råvarer og materialer er inkluderet. Kurset er kun for børn, men forældre må gerne aflevere og hente – og evt. kigge forbi og mærke duften i køkkenet.