Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af pige til madlavningskursus ved FOF Aarhus

MOF & barn: Madklub for børn og voksne

MOF & barn: Madklub for børn og voksne

Dette er en suveræn hyggeklub for alle madglade familier!

Her mødes vi hver anden mandag til en omgang madmagi, hvor vi lærer nye råvarer, ernæringsindhold, madteknikker og nye fællesskaber at kende. Børnene skal være i alderen fra 8-13 år, og voksne har ingen aldersbegrænsning!

Prisen dækker 1 voksen og 1 barn, men madklubben byder på høj fleksibilitet, så hvis far ikke komme med den ene gang, kan mor eller bedstemor tiltræde. Og har storebror fået ondt i maven, så kan lillesøster svinge grydeskeen. Derfor kan man møde nye søde mennesker, hver gang vi mødes i køkkenet, og få flere nye inspirationer.

Der vil være et tema for hver gang, fx indisk, thai, italiensk eller amerikansk. I vil blive guidet gennem opskrifterne og lære om retternes madkultur.

Husk at medbringe forklæde, bøtter til eventuelle rester og godt humør.