Skip to content
Babymad i små skåle, babymadsprep, FOF Aarhus

Babymadsprep - for mødre og fædre på barsel

Babymadsprep - for mødre og fædre på barsel

En workshop for mødre og fædre på barsel.

Hop med online og lav mad til din baby sammen med Ellie Malou!

Det er ikke kun, når baby lever af mælk, at den spiser hele tiden. Så snart skemad og fingermad bliver en fast del af babys hverdag, så skal der meget mad over disken. Måske du synes, det kan være lidt uoverskueligt til tider, og måske du løber tør for idéer til, hvad du skal servere for baby?

Malou vil dele ud af al sin erfaring og give dig tips og tricks, så den hjemmelavede babymad bliver lidt nemmere at overskue. Du kan stille spørgsmål undervejs - både til den mad I laver, til babyernæring generelt eller hvis du grubler over andet relateret til babymad og måltider.

Eksempler på mad I sammen vil lave:

  • Forskellige mos og puré af både frugt og grønt (der både kan gives til baby, som de er, eller indgå som element i andre retter)
  • Grøntsagsvafler og muffins
  • Smørbart pålæg
  • Kødboller af forskellige slags
  • Hjemmelavede smoothies

Hvordan foregår det?

Malou hopper i køkkenet, og det samme gør I - altså I hver jeres køkken hjemme i trygge rammer. Så mødes I til viden og kokkerier bag skærmen.

En uge før kurset vil du få tilsendt opskrifter og indkøbsliste. Du kan vælge at købe ind til det hele eller blot de elementer, du ønsker at give dig i kast med.

Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan være med online, vil du få tilsendt liveudsendelsen på mail efterfølgende.

Om Ellie Malou
Gennem de seneste syv år har Malou arbejdet med holistisk sundhed, vaneændring på familieplan og børns adfærd omkring mad.

På hendes CV har hun bl.a. en professionsbachelor i ernæring og sundhed og andre uddannelser indenfor spiritualitet og coaching.

Udover uddannelser og erfaringer rent professionelt er Malou også mor til en krudtugle på 2 år. Hun oplever hverdagen, udfordringerne og de magiske øjeblikke omkring måltiderne på tætteste hånd.