Skip to content
Barn der laver mad på Arsarin madskole i FOF Aarhus

Madskole for børn i vinterferien (8-12 år)

På denne madskole laver vi lækker mad og eksperimenterer med råvarer – krydret med kreativitet, leg og sjov. Dit barn vil lære at lave nem mad, hvor der er fokus på at bruge grøntsager, bælgfrugter og frugter.

Vi vil både komme omkring morgenmad, frokost, aftensmad og mellemmåltider, så dit barn bliver meget klogere på at være i et køkken og opleve den magi, der kan opstå, når man kreerer lækre måltider.

Maden vil tage udgangspunkt i de 7 kostråd, og vi vil fokusere på grundsmagene i maden. Børnene får selvfølgelig også lov til at udfolde deres kreativitet i køkkenet.

Hvad får dit barn på madskolen?

  • Morgenmad, frokost og mellemmåltid hver dag
  • Mad med udgangspunkt i kostrådene og viden herom
  • Rig mulighed for at eksperimentere med frugt og grøntsager
  • Masser af kreative friheder i køkkenet
  • Lege om grundsmage og andre forskellige "madspil"
  • Viden om hygiejne (særligt om at vaske hænder)

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 13.02.2023 08:30-14:25 H. H. Seedorffs Str. 7 Cecilie Noach
2 Tirsdag 14.02.2023 08:30-14:25 H. H. Seedorffs Str. 7 Cecilie Noach
3 Onsdag 15.02.2023 08:30-14:25 H. H. Seedorffs Str. 7 Cecilie Noach
Underviser

Cecilie Noach

Min nysgerrighed og interesse for mad er noget, der til dagligt fylder både i mit arbejds- og privatliv. Jeg er uddannet klinisk diætist, hvor min hverdag består af at vejlede, formidle ernæringsfaglige viden og hjælpe borgere med at skabe hensigtsmæssige kostvaner, som tager hensyn til sygdom, ønsker og mål.

Personligt elsker jeg at eksperimentere i køkkenet, hvilket jeg bruger en del af min fritid på. Jeg har særlig interesse i at gøre grøntsager og bælgfrugter nemt og spændende at spise. Mine kurser vil derfor altid tage udgangspunkt i kostrådene.

Under mit studie har jeg haft studiejobs, hvor jeg har lavet mad med både børn og voksne. Netop dette, at kunne lære fra mig af min egen viden og erfaringer i et køkken, og dele glæden omkring mad med andre, finder jeg utrolig givende. Jeg håber, du har lyst til at være med.

Jeg har en instagram, hvor jeg også deler lidt af det mad, jeg laver. Den kan du finde her.