Skip to content
Billede af forskellige slags øl i glas

Brygning og ølsmagning

Er du vild med øl? Tag til ølbrygning eller ølsmagning med FOF Aarhus

Hos FOF Aarhus tilbyder vi både kurser i brygning af øl og ølsmagning. Du kan lære at brygge dit helt eget øl på et kursus i ølbrygning, eller du kan være med ved ølsmagninger, hvor der hver sæson sættes fokus på forskellige øl fra forskellige egne i verden.

Ølsmagning i Aarhus

Sætter du pris på en god, velsmagende øl, og ved, at en øl ikke bare er en øl, så udbyder FOF Aarhus hver sæson nye kurser i ølsmagning. Vi sætter hver sæson fokus på et nyt land eller ølmærke. Ved vores arrangementer med ølsmagning får du både præsenteret forskellige øl samt den kultur og den historiske baggrund, de indgår i.

Bryg din egen øl i Aarhus

Hos FOF Aarhus kan du også lære at brygge din egen øl på et kursus i ølbrygning. Under kyndig vejledning af en tidligere brygger bliver du introduceret til ølbrygningens mange facetter. På kurset i ølbrygning veksles der mellem teori og praksis. Ølbrygning er for alle, og er du fx kvinde og særligt glad for øl, kan du tage med til en aften i øllens tegn til ølbrygning for kvinder.

Tag med til mjødsmagning

Bliv klogere på den gyldne drik, som er meget mere end sit støvede vikinge-image, til mjødsmagning i Aarhus. Smag mange forskellige mjøder og oplev, hvordan honning, frugt, urter og krydderier tilføjer et væld af smagsnuancer.

Filtrér

gourmetmad med fof aarhus

Lær at lave gourmetmad

Prøv nye teknikker og eksperimenter med spændende smage!