Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede af øl i glas

Ølsmagningspotpourri på Café Mellemfolk

Ølsmagningspotpourri på Café Mellemfolk

Oplev ølspecialisten Torben Mathews til ølsmagningspotpourri

Lukkede grænser gavnede ikke ligefrem øl-entusiasten Torben Mathews' forsøg på nok en gang at rejse rundt på kloden for at finde spændende dråber til efterårets temasmagninger! Men ufortrødent gik han så på digital jagt og fandt frem til et potpourri af nye øl fra en række forskellige lande. Glæd dig derfor til en multi-kulti smagning med bryg fra…? Ja det vil tiden vise!

Løgnehistorierne bliver lige så gode som normalt, dråberne lige så ukendte (og undertiden mærkelige)! Om Mathews når at besøge bryggerierne, det kan kun Gud og virussen vide, men han ofrer sig som bekendt gerne for sine tilhøreres skyld!

Ønsker du at spise i caféen før ølsmagningen, så kan du bestille dagens ret hos Café Mellemfolk. Ring venligst til caféen på 25 12 12 24.
Maden serveres fra kl. 17.30-18.45.