Skip to content
To lækre salater efter sæson

Salater i sæson

Er du vild med at lave salater efter sæson, samt udforske hvilke grøntsager og frugter, som er bedst på smag, baseret på årstiden? Så kom med når vi hygger og bikser lækre fyldige salater sammen, som kan serveres som et måltid eller som en ret ved siden af.

Måske tænker du, at mulighederne er begrænsede, hvis man skal lave en salat efter sæson – men det handler i virkeligheden om at have idéerne til hvilke smage om kombinationer, samt ingredienser man kan blande.

På dette kursus har vi fokus på råvarer i sæson, kombinationer og dressinger.
Kom og vær med til en hyggelig stund og tag hjem med en bagage fyldt med gode idéer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 13.02.2023 16:30-21:05 H. H. Seedorffs Str. 7 Julie Bagger
Underviser

Julie Bagger

Jeg er uddannet fra Erhvervsakademiet med et speciale i tourism & hospitality.

Med en stor interesse for mad og en opvækst, hvor madlavning altid har været i fokus, har det altid stået i kortene, at drømmen skulle virkeliggøres igennem madlavning.

Jeg har de seneste år rejst meget og blandt andet været bosat i Australien i en længere periode.

Det var her, hvor kreativiteten og innovationen for min første kogebog om finger foods blev fundet frem.

Min rejse gennem madkulturer og madfænomener, har affødt en passion for at dele og viderebringe glæden ved madlavning.

Du kan besøge min hjemmeside her.