Skip to content

Vi oplever travlhed og forsøger at besvare alle telefoniske henvendelser. Kan du ikke få fat i os, så send os meget gerne en mail.

mail@fof-aarhus.dk

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Billede fra et madkursus ved FOF Aarhus, tilberedning af kylling, underviser Per Bach Nissen

Danske klassikere i nye gevandter

Danske klassikere i nye gevandter

På dette kursus skal vi lave traditionelle egnsretter og danske klassiske "mormor" delikatesser tilberedt med nye metoder, der tilgodeser en kortere tilberedningstid og derved bliver sundere.

Der er stadig fløde og smør i mindre mængder og rigelig med mørk chokolade, bøf og sovs.

Vi kommer omkring smagfulde retter som benløse fugle, brunkål med flæsk og pølser, grøn langkål med kålpølser, forloren and, skipperlabskovs, citronfromage, marcipankringle, nougatislagkage og frisk aspargessuppe og champignonsuppe.