Med udgangspunkt i sæsonens råvarer giver kurset inspiration til mad, som du kan forkæle dine gæster med.
Med afsæt i nordisk gastronomi, krydret med inspiration fra rundt om i verdenen, arbejder vi med fisk, skaldyr og kød samt masser af frisk frugt og grønt. Vores repertoire af kolde og varme retter opbygges og udvides efterhånden.
Det forventes, at du har noget kendskab til madlavning i forvejen.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 29.08.2024 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Rune Høyer Sturm |
2 | Torsdag 26.09.2024 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Jonas Hasle Bendtsen |
3 | Torsdag 24.10.2024 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Rune Høyer Sturm |
4 | Torsdag 21.11.2024 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Rune Høyer Sturm |
5 | Torsdag 19.12.2024 | 18:00-21:40 | H.H. Seedorffs Str. 7 | Jonas Hasle Bendtsen |
Se alle Se færre |
Jeg har 20 års erfaring med at lave og servere mad for gæster.
Som nyudlært kom jeg ud og sejle med kongeskibet Dannebrog.
Herefter har jeg arbejdet i og omkring Aarhus, hvor jeg senest var køkkenchef hos "Kähler villa dining", som jeg var med til at åbne og drive frem til for knap 3 år siden.
Til dagligt har jeg lagt madlavningen lidt til side, da jeg studerer kemi og fødevare på Aarhus Universitet.
Dog begiver jeg mig stadig udi at forkæle gæster som selvstændig med private dining og selskabscatering.