Skip to content
Madlavning, social dining, kursus i FOF Aarhus

Social dining

Laver du altid den samme mad, når du får gæster? Eller trænger du til ny inspiration, til når der er ekstra god tid i køkkenet? Så kom med og få inspiration til, hvordan en social dining menu kan sammensættes.

Konceptet i social dining er simpelt: Vi laver mindre og flere retter, som alle ved bordet deles om. Vi har fokus på gode råvarer, at sammensætte lækre smage og at kokkerere kendte retter med et twist.

Kom med og få nogle hyggelige timer og find ny inspiration til gæstemaden!

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 11.02.2023 15:00-20:30 H. H. Seedorffs Str. 7 Anne Sofie Vesterskov
Underviser

Anne Sofie Vesterskov

 Jeg har en stor passion for at lave mad, at være nysgerrig på nye smage og samtidig gøre madlavning til en sjov del af hverdagen.

Jeg har via job og studiejob arbejdet med fødevarer de sidste 10 år, og derudover har jeg undervisningserfaring fra frivilligjobs, studiejobs og min uddannelse.

Jeg elsker at videreformidle glæden ved at lave et godt måltid mad, som kan samle venner og familie.

Udover min store interesse for madlavning finder jeg stor glæde i kreative projekter. Alt fra at binde smukke blomsterkranse året rundt til hjemmelavede påskeæg med pressede blomster fra haven. Naturen er en stor inspirationskilde for mig, når jeg laver kreative projekter, og jeg er altid nysgerrig på nye trends.

Når jeg ikke bruger min tid på mit job, nyder jeg at sanke i naturen, finde inspiration til nye spændende retter og lave mad til venner og familie.