Skip to content
Naturvin fra Reduktivt, vinsmagning i FOF Aarhus

Naturvin - foredrag og smagning (niveau 2)

Naturvin - foredrag og smagning (niveau 2)

Skal I være med til at tage et gå et niveau op i kompleksitet, når det kommer til naturvin?

Så kom med til dette foredrag, hvor vi berører emnet ”maceration”. Det er den proces, som beskriver gæringen med skallerne fra druerne. Maceration er derfor hele hemmeligheden bag, hvordan man laver rødvin (og orangevin) og det påvirker bl.a. vinens farve, smag og duft. Vi allierer os igen med Reduktivt, og tager et "naturligt" udgangspunkt i vinene. Man behøver ikke andet end oprigtig interesse og en tørstig hals. Vi snakker, griner og drikker os igennem en masse vine, alt imens I bliver klogere på, hvorfor rødvin smager som det gør. SKÅL

Mikkel fra Reduktivt vil være din guide i naturvinens verden, og han vil med sin baggrund fra arbejdet med naturvinsbønder i Tyskland give dig en indefravinkel, der gør dig meget klogere på naturvin – og maceration.