Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af persisk mad

Mine persiske livretter

Mine persiske livretter

Send dine smagsløg på en eksotisk rejse igennem det persiske køkken med dets friske krydderurter, grøntsager og syrlige elementer.

Vi kommer omkring nogle af de mest populære mazzeh (småretter), persisk umami, kashk, den magiske safran fra Iran med sin solgule farve og persisk rosenvand, som hyppigt bliver brugt i de delikate desserter. Vi vil også løfte sløret for hemmelighederne bag den perfekte polo, som er persisk dampet ris med sprøde rischips.

Underviser Mehran Zandian deler ud af sin viden og passion for det persiske køkken med udgangspunkt i egne livretter. Hver mødegang fremtryller vi skønne persiske retter, som vi nyder sammen efterfølgende.

Du lærer bl.a. at lave:

  • Kashke bademjoon, auberginedip med kashk (ostevalle) - kashk er rig på proteiner, og det er den persiske umami
  • Vi tager en tur op i det grønne bjerg ved det Kaspiske hav og laver egens mest populære ret, zeytoon parvardeh
  • Khoreshte fesenjoon, persisk and med granatæble og valnøddesauce
  • Populære persiske pickles, såsom sprøde saltede babyagurker, syltede vilde skalotteløg og eddikesyltede hvidløg

Underviser Mehran Zandian udgav i september 2018 kogebogen Mine persiske livretter.

Råvarer er inkluderet i prisen, og vi bruger fortrinsvis økologiske råvarer.