Skip to content

Vi har fået ny hjemmeside og arbejder på at løse tekniske problemer. Hvis du har foretaget et køb online mellem den 24/6-6/7 og IKKE har modtaget en bekræftelse og faktura pr. mail, bedes du kontakte os.

Det skal være trygt for dig at gå på aftenskole - se retningslinjerne for Covid-19

Retningslinjer ifm. Covid-19
Billede af kvinder der dyrker dansemeditation

Dansemeditation

Dansemeditation

Dansemeditation er et blidt og guidet dansehold, hvor vi arbejder meditativt med dansen med fokus på danseglæde, flow og indre ro. Der er ingen teknik, ingen koreografi, ingen trin, du skal huske.

Du bliver guidet gennem frie bevægelser med fokus på at skabe en dybere kontakt til dit åndedræt, gulvet, dine bevægelser og dig selv i dansen for at grounde din energi og skabe ro i din krop. Du lærer at slappe af i krop og sind og give slip på tanker og bekymringer, så du blot kan være i dansen og give dig hen.

Vi arbejder i et roligt tempo med udgangspunkt i moderne dans. Vi arbejder ud fra grundlæggende bevægelsesprincipper såsom grounding og kroppens linjer.

Formålet med undervisningen er at skrue ned for tempoet og op for dit nærvær og din indre ro, og at genskabe forbindelsen til din krop og dit flow i og gennem dansen.

Kontakt gerne underviseren på lise@liseloensmann.com, hvis du har spørgsmål til holdet.

Holdet består primært af kvinder med interesse for dans og bevægelse i alderen 30-60 år, men du er velkommen til at deltage uanset din alder.