Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Kvinder og mænd på yogamåtter med lukkede øjne, FOF Aarhus

Mindful yoga

På dette hold vil vi med mindfulness som fundament, samt nærvær og kontakt til åndedrættet, bevæge os roligt igennem stillinger, der styrker, strækker og skaber balance fysisk og psykisk. Nogle stillinger vil være i let flow, og andre vil være statiske.

Underviseren Nina Pfeiffer vil også guide dig i simple, men effektive, Pranayama-øvelser samt korte meditationer. Vi praktiserer fuldt nærvær i øvelserne, stimulerer organerne samt styrker og smidiggør kroppen med en fornemmelse af ro, balance og jordforbindelse. Vi afslutter med en guidet liggende fysisk afspænding for at integrere virkningerne og få energien til at flyde hen, hvor der er behov for det.

Udover at stimulere og afbalancere kroppens funktioner, organer og nervesystem styrker du krop og sind og evnen til at være fuldt til stede og fokuseret.

Alle kan være med, også hvis du ikke har prøvet yoga før.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 12:00-13:50 Søndergade 74 Nina Pfeiffer
2 Onsdag 11.09.2024 12:00-13:50 Søndergade 74 Nina Pfeiffer
3 Onsdag 18.09.2024 12:00-13:50 Søndergade 74 Nina Pfeiffer
Se alle Se færre
Ninna Pfeiffer yogaunderviser FOF Aarhus.
Underviser

Nina Pfeiffer

Jeg er uddannet og certificeret Yogalærer i Hatha,/Yin/Restorative og Mindfulness meditation,

Jeg har haft eget yogastudie siden 2008, og har undervist i Yoga, Mindfulness, Stressforbyggelse for private og virksomheder siden 2005. Derudover er jeg foredragsholder og coach.

Jeg lægger vægt på, at alle deltagere er forskellige, både fysisk og mentalt, og har forskellige behov

Jeg er af den overbevisning, at yoga ikke handler om æstetik og skønhed, men om at møde kroppen i det den kan og har mulighed for.

Der er altid plads til at ha´ småskavanker i mine klasser, og er altid klar til at hjælpe med justeringer og alternativer så stillingen passer til den enkelte.

Jeg har en bred viden indenfor yoga anatomi, hvad vi fysisk påvirker, strækker og styrker i stillingerne, og samtidig hvilke organer og meridianbaner vi stimulerer

Jeg har stor erfaring og viden omkring hvad der skal tages hensyn til og hvordan, såfremt der er ubalancer, skader og andre begrænsninger fysisk og følelsesmæssigt.

Jeg underviser alle aldersgrupper i Mindful Yoga, Restorative, Yin, og Mindfulness, og vil nyde at have dig med på et af mine hold.

www.mindandmotion.dk