Skip to content

Nu kan du tilmelde dig alle efterårets hold her på hjemmesiden. Og glæd dig til uge 30 - der lander det trykte katalog nemlig i din postkasse.

Japansk Skovbad med FOF Aarhus i Riis Skov

Skovbad (shinrin-yoku)

Mærk naturens ro og få en forfriskende pause fra hverdagens stress på en sansevandring i skoven.

Skovbad eller shinrin-yoku stammer fra Japan og er en gammel tradition, som handler om at ”bade” sine sanser i skovens indtryk. Skovbadning åbner dine sanser, og du vil opleve et større nærvær, mere ro i krop og sind og øget velvære. Det er en smuk oplevelse, hvor vi bevæger os stille og roligt i skoven, og undervejs bliver du guidet til at høre, indsnuse, betragte og mærke omgivelserne. Det foregår både liggende, gående og siddende.

Du får to timers fordybelse i naturen og en pause fra hverdagens stress, jag og bekymringer. Du bliver guidet i en sansevandring, hvor vi går langsomt og i stilhed, så vi har tid til at opleve naturen fuldt ud. Du vil også blive guidet i meditation og mindfulness-øvelser. Efter skovbadet drikker vi en kop varmt sammen.

Forudsætninger for deltagelse

Skovbad (shinrin-yoku) henvender sig til alle, ældre som yngre, mænd og kvinder. Det er både for dig, der er stresset, og dig, der ønsker at styrke din sundhed og dit velvære. Du skal kunne gå 3-4 km i et roligt tempo i kuperet terræn.

Praktisk information

Medbring en måtte eller et tæppe til at ligge/sidde på og gerne en flaske vand samt en kop. Desuden er det vigtigt, at du tager tøj og sko på, der passer til vejret på dagen, som må blive beskidt, og som kan holde dig varm, når du sidder og ligger stille.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 08.09.2024 10:00-12:00 Marselisborg Skov Gitte Grand Bang
2 Søndag 22.09.2024 10:00-12:00 Marselisborg Skov Gitte Grand Bang
3 Søndag 06.10.2024 10:00-12:00 Marselisborg Skov Gitte Grand Bang
Se alle Se færre
Underviser | Gitte Grand Bang
Underviser

Gitte Grand Bang

Jeg er certificeret systemisk naturcoach og har stiftet Hel i naturen. Udover skovbade laver jeg sansevandring, meditation og coaching i naturen. Min mission er at videregive den glæde og ro, det giver at komme i kontakt med naturen.

Som din guide i naturen skaber jeg en behagelig og rolig atmosfære, så du kan nyde naturen i fulde drag.

Du kan læse mere på min hjemmeside her og på min facebookside her