Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

De fleste aktiviteter med fysisk fremmøde - med enkelte undtagelser - sættes i bero til og med foreløbigt torsdag den 20. maj, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Kvinder der laver pilates på kursus ved FOF Aarhus

Pilates - letøvede

Pilates - letøvede

Pilates er skånsom og effektiv styrketræning af kroppens kerne. En smuk holdning, flad mave, øget smidighed, større kropsbevidsthed og færre spændinger er blot nogle af de positive effekter ved regelmæssig pilatestræning.

Det er et fremragende supplement til en moderne livsstil, hvor vi typisk tilbringer mange timer siddende, med deraf følgende gener i ryg og nakke. En række faste grundprincipper og en særlig vejrtrækning danner grundlaget for en sikker og effektiv træning.

Til dejlig musik gennemarbejdes alle kroppens led og muskler i roligt tempo og med brug af åndedrættet. Gennem øvelserne sætter vi fokus på styrke, udholdenhed, mobilitet og stræk, og vi slutter af med udstræk og afspænding.

Pilates er for alle; dog er det en fordel, at du allerede har lidt erfaring med pilates og kender til grundprincipperne, da vi på dette hold ikke bruger så lang tid på gennemgangen af disse.

Der tages individuelle hensyn til fysisk form og eventuelle skader.