Skip to content

Vil du med til online undervisning? Se alle vores online kurser!

Se online kurser

Alle aktiviteter med fysisk fremmøde i FOF Aarhus sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar, til det af myndighederne meldes ud, at det igen er forsvarligt at genoptage vores undervisning.

Se mere
Billede af kvinde der laver styrketræning på kursus ved FOF Aarhus

Pilates - letøvede

Pilates - letøvede

Pilates er skånsom og effektiv styrketræning af kroppens kerne. En smuk holdning, flad mave, øget smidighed, større kropsbevidsthed og færre spændinger er blot nogle af de positive effekter ved regelmæssig pilatestræning.

Det er et fremragende supplement til en moderne livsstil, hvor vi typisk tilbringer mange timer siddende, med deraf følgende gener i ryg og nakke. En række faste grundprincipper og en særlig vejrtrækning danner grundlaget for en sikker og effektiv træning.

Til dejlig musik gennemarbejdes alle kroppens led og muskler i roligt tempo og med brug af åndedrættet. Gennem øvelserne sætter vi fokus på styrke, udholdenhed, mobilitet og stræk, og vi slutter af med udstræk og afspænding.

Pilates er for alle; dog er det en fordel, at du allerede har lidt erfaring med pilates og kender til grundprincipperne, da vi på dette hold ikke bruger så lang tid på gennemgangen af disse.

Der tages individuelle hensyn til fysisk form og eventuelle skader.