Skip to content

Hjemmesiden åbner snart! Du kan se alle de nye hold den 8/12 - så hold godt øje og glæd dig til at finde dit drømmehold.

Billede af kvinde som laver pilates-øvelse

Pilates - øvede

Holdet er for øvede og er både for mænd og kvinder.

Du har lavet pilates før og kender til de grundlæggende principper, men du behøver ikke have gået til pilates i mange år - undervisningen foregår nemlig i et mindful tempo, så der er tid til at fordybe sig i øvelserne.

Gennem  alsidig og afvekslende træning styrker vi hele kroppens muskelkorset, og vi øger koordineringsevnen, balancen og smidigheden i kroppen. Samtidig har vi også fokus på vejrtrækningen, som virker afstressende og understøtter din kropsbevidsthed. Øvelserne forudsætter, at du ikke er meget hæmmet i din bevægelighed.

Vi kombinerer pilates-øvelserne med yoga, afspænding og bindevævsstræk, og det hele foregår i et roligt tempo med fokus på kropsbevidsthed og velvære.

Vi bruger få redskaber, som du selv skal medbringe (de koster ca. 100 kr. i alt). Medbring også din egen ygamåtte.

Information

  • Dato 13.08.2020-17.12.2020
  • Adresse H. H. Seedorffs Str. 7
    Hans Hartvig Seedorffs Stræde
    8000 Aarhus C
  • Lokale 23
  • Bemærkninger Forholdsregler ifølge covid-19:Af hensyn til sikkerheden vil undervisningsmaterialer som måtter, tæpper og puder ikke være til rådighed. Den første mødegang aftaler du sammen med underviseren, hvilke materialer du fremover skal medbringe.Omklædningsrummene vil være lukket af, og vi vil derfor bede dig om at møde omklædt.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 13.08.2020 17:00-18:50 H. H. Seedorffs Str. 7 Silke Rønnow Jessen
2 Torsdag 20.08.2020 17:00-18:50 H. H. Seedorffs Str. 7 Silke Rønnow Jessen
3 Torsdag 27.08.2020 17:00-18:50 H. H. Seedorffs Str. 7 Silke Rønnow Jessen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Silke Rønnow Jessen
Underviser

Silke Rønnow Jessen

Jeg er et meget kropsligt og kreativt menneske og har taget flere forskellige uddannelser og kurser inden for krop, bevægelse, yoga, dans, kreativitet m.m.

Jeg er bl.a. uddannet psykomotoriker/afspændingspædagog og Stott-pilates-instruktør. Jeg har over 20 års behandlings- og undervisningserfaring i forskellig regi og har haft egen klinik og pilatesstudie.

I min pilates-undervisning supplerer jeg med både yoga, afspænding og fascietræning/bindevævsstræk og vægter en meget kropsbevidst og mindful tilgang.