Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 6/12 kan du se hele vores forårsprogram på hjemmesiden.

Store kvinder til træning, FOF Aarhus

Aftenyoga for kvinder

Aftenyoga for kvinder

Vil du gerne træne din krop, men kan du samtidig ikke se dig selv i et fitnesscenter eller på et "almindeligt" yoga-hold? Måske du føler dig akavet til mode, når du ikke kan følge med de andre ind i stillingerne?

Så er dette yogahold noget for dig! Øvelserne, vi laver, kan tilpasses lige præcis DIN krop, om end du er en stor kvinde eller bare har en stor barm, tykke lår eller lignende. Sammen skaber vi et trygt forum, hvor vi træner yoga på en måde, der tager hensyn til din højde og drøjde. Vi nyder vores kroppe, præcis som de er, og lærer at mærke vores krop på en måde, som giver os glæde og velvære. 

Vi bruger redskaber dels for at hjælpe og styrke kroppen og dels for at undgå skader og overbelastning.

Forudsætning for deltagelse 

Aftenyoga for kvinder er for alle kvinder - også dig, hvis krop har forandret sig efter vægttab, vægtøgning, graviditet eller fødsel. Det henvender sig også til plus-size kvinder. Træningen er et frirum, hvor vi ikke ser skævt til hinanden, uanset om vi er en str. L eller XXXXL. 

Er du i tvivl, om det er noget for dig, er du meget velkommen til at kontakte underviseren.