Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Kvinde der ligger på måtte med lukkede øjne og dyrker mindfulness, FOF Aarhus

Rolig yin yoga og yoga nidra

Rolig yin yoga og yoga nidra

Trænger du til at mærke ro og nærvær i din krop og til at få ro i hovedet? Så kom med på dette hold, hvor vi laver rolig yin yoga. Vi bliver i yin yoga stillingerne mellem 3-5 minuter. Stilligerne forgår siddende eller liggende og du vil blive støttet godt op af redskaber som pøller og klodser, så du kan slappe af på den mest optimale måde i stillingen, mens du får nogle gode stræk. Vi afslutter træningen med yoga nidra, som er en guidet og afslappende meditationsform. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen på yogamåtten.

På dette hold vil du opleve at du kan mærke roen i både kroppen og i hovedet. Holdet er perfekt til dig, som trænger til at genfinde roen og mærke nærværet til dig selv igen. Vi arbejder i arbejder kroppen godt igennem med nogle gode stræk, som forgår i et roligt tempo.

Alle kan deltage på holdet og det kræver ingen yogaerfaringer. Stillingerne forgår siddende eller liggende på måtten i et roligt tempo, og du bliver guidet godt igennem stillingerne.

Medbring gerne en vandflaske og kom i afslappende tøj. Medbring også gerne et par lune sokker og en trøje, så du holder dig varm under yoga nidra.