Skip to content
Kvinder der ruller yogamåtte sammen, FOF Aarhus

Yoga mod stress

Særlig bemærkning:
Holdet er startet op online og skifter over til fysisk undervisning, så snart myndighederne tillader det. Du kan godt tilmelde dig holdet nu og være med på alle de resterende mødegange. Ring da til os på tlf. 8612 2955.

Yoga mod stress giver dig bedre kontakt til din krop, så du kan mærke og reagere hensigtsmæssigt på overbelastning. Vi arbejder bl.a. med blide stræk og styrkende yogaøvelser, samt åndedræts- og afspændingsteknikker, så du oplever øget velvære i krop og sind.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 02.09.2021 17:15-19:05 Søndergade 74 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
2 Torsdag 09.09.2021 17:15-19:05 Søndergade 74 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
3 Torsdag 16.09.2021 17:15-19:05 Søndergade 74 Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
Se alle Se færre
Billede af FOF-underviser Laila Elisabeth Møller-Rasmussen
Underviser

Laila Elisabeth Møller-Rasmussen

Jeg er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas to-årige yogalæreruddannelse (800+ timer) med vægt på: - at formidle og tilpasse hatha yoga så alle kan være med - begyndere og øvede kan være på det samme hold og blive udfordret lige tilpas. - grundighed i guidningen af øvelserne, så du kommer dybere; min undervisning bygger på studier af anatomi, yogafilosofi og masser af egenpraksis.

Jeg underviser på flere yogalæreruddannelser, bl.a. FOF Aarhus' uddannelse for yogalærere hos Ashtanga Yoga Shala, hvor jeg underviser i hatha yoga.

Jeg har erfaring i at undervise alle aldersgrupper; unge, voksne, seniorer og familier. Jeg underviser almindelige hold for begyndere og øvede, hensyntagende hold, samt udsatte målgrupper i yoga. Afholder workshops hos bl.a. FOF Aarhus med emner såsom: 'Klasssik hatha yoga', 'Åndedræt & pranayama', 'Afspænding & yoga nidra', samt 'Ayurveda'.

Derudover har jeg en akademisk uddannelse og er Cand. mag. i idéhistorie og samfundsfag og har tidligere arbejdet med planlægning, kommunikation og projektudvikling inden for Psykiatri- og socialområdet.