Skip to content
Undervisning i Iyengaryoga for mænd ved FOF Aarhus med FOF-underviser Celia Mikkelsen

Iyengar yoga - trin 1 for begyndere

Iyengar yoga - trin 1 for begyndere

Særlig bemærkning:
Holdet er startet op online og skifter over til fysisk undervisning, så snart myndighederne tillader det. Du kan godt tilmelde dig holdet nu og være med på alle de resterende mødegange. Ring da til os på tlf. 8612 2955. Du er også velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål til undervisningen. Se hendes kontaktinformation her på siden.

På dette hold bliver du introduceret for iyengar yogaens grundprincipper. Der er ingen forudsætninger for at være med.

Iyengar yoga er en metodisk og detaljeret yogaform, hvor undervisningen foregår i et stille tempo. Yogaformen kendetegnes ved, at der arbejdes med præcision og med fokus på de lige linjer i kroppen, så yogastillingerne udføres anatomisk korrekt. De forskellige sekvenser er med til at styrke muskler og knogler, bevidstgøre åndedrættet og afspænde nervesystemet. Vi benytter hjælpemidler, så alle elever uanset formåen kan være med og udvikle sig.

Du vil lære de første 6-8 stående stillinger, som danner fundamentet omkring muskelarbejde i ben og arme. Der vil også undervises i enkle siddende og liggende yogastillinger. Vi afslutter hver gang med en sekvens af hvilestillinger og afspænding.

Iyengar yoga er et perfekt supplement til målrettet sport og stillesiddende meditation.