Skip to content

Glæd dig til alle vores nye kurser, foredrag og ture! Vi åbner løbende for tilmelding, og senest d. 8/6 kan du se hele vores efterårsprogram.

Mænd der laver patanjali yoga for mænd

Yoga for aktive mænd

Yoga for aktive mænd

Kom og vær med til en aktiv yogatræning, hvor vi styrker og strækker kroppen. Gennem patanjali yoga opnår du større kropsbevidsthed, udholdenhed og smidighed. Træningen er seriøs med plads til et godt grin og sved på panden. Timen afsluttes med afspænding, så du går afslappet hjem med fornyet energi.

Hvad er Patanjali yoga?
Med patanjali yoga arbejder du bevidst med at øge din koncentration, fysiske styrke og smidighed. Samtidig lægges der vægt på åndedrættet og det at være til stede i nuet. Du opnår en større krop- og sindsbevidsthed, som du kan tage med dig i hverdagen. Patanjali yoga bygger på principperne fra Iyengar yoga. Der er lagt stor vægt på måden, de forskellige stillinger er sammensat på til den enkelte undervisningslektion, og at stillingerne udføres anatomisk korrekt med fokus på præcision. Den fokuserede undervisning og arbejdet med åndedrættet giver en større kropsbevidsthed. Patanjali yoga er en universel yogaform, der ved praksis hurtigt bliver integreret i dagligdagen.